Začnimo zdaj

Smo agencija, ki ustvarja spletne strani z merljivimi rezultati.

Ustvarjamo spletne strani in spletne trgovine, ki prinašajo večjo prepoznavnost, pridobivajo ciljne kupce in povečujejo prodajo na spletu.

Začnimo zdaj

Oblikujemo spletne strani, ki povezujejo, vplivajo in pretvarjajo.

Zavedamo se, da je videz pomemben del vsake spletne strani, vendar ta sam po sebi ni dovolj. Trdno verjamemo, da mora lepo oblikovana spletna stran prinašati tudi merljive rezultate. S strateško uporabo najnovejših pristopov, optimizacije za iskalnike (SEO) in učinkovite uporabniške izkušnje, naše spletne strani ne le vizualno očarajo, ampak tudi povečajo spletno prodajo, zadržijo obstoječe stranke in pritegnejo nove. Vsaka naša spletna stran je zasnovana z jasnim ciljem: pretvoriti lepoto in funkcionalnost v konkretne, merljive poslovne rezultate. Vsako spletno stran skrbno analiziramo in nenehno izboljšujemo, da zagotovimo optimalen donos.

Začnimo zdaj

Pop-tv-logotip
Pop-tv-logotip

Raziskava

Izvedba vprašalnika o sporočanju vaše ponudbe

Raziskava konkurence

Raziskava ključnih besed

Sitemap

Marketing strategija

Stevilka-1 (spletne-strani)

UX / UI

Planiranje postavitve strani

Priprava wireframe-a

Oblikovanje spletne strani

Stevilka-2 (spletne-strani)

Razvoj spletne strani

Namestitev domene in strežnika

Priprava osnovnih nastavitev

Vzpostavitev backend-a in podatkovne baze

Postavitev strukture in vzpostavitev komponent

Odzivnost spletnega mesta

Priprava srcset slikovne vsebine

Cache

CDN

Stevilka-3 (spletne-strani)

Copywriting

Temeljita raziskava in razumevanje kupcev

Raziskava konkurenčnih vsebin

Pisanje SEO optimizirane vsebine

Stevilka-4 (spletne-strani)

SEO optimizacija

On-site optimizacija

Off-site optimizacija

Tehnična optimizacija

Namestitev GA4

Namestitev GSC

Stevilka-5 (spletne strani)

Marketing

Google ads

Facebook in Instagram oglaševanje

Pisnaje besedil (long keywords, short keywords)

Stevilka-6 (spletne strani)

Lepo oblikovana spletna stran mora prinašati optimalen donos.

Smo strokovnjaki za izdelavo B2B in B2C spletnih strani. Oblikujemo elegantne, odzivne in uporabniku prijazne predstavitvene spletne strani ter spletne trgovine. Vse strani so zasnovane za optimalno izkušnjo uporabnika, z integriranim SEO in brezhibnim prilagajanjem na vseh napravah. Ustvarjamo spletne rešitve, ki poudarjajo identiteto vašega podjetja, povečujejo prepoznavnost vaše blagovne znamke in pospešujejo digitalne prodajne rezultate. Spletne strani so zasnovane z namenom povezovanja z obiskovalci, ki se prelevijo v potencialne stranke in dolgoročne kupce.

Začnimo zdaj

Ustvarili smo že več kot 300 uspešnih zgodb.

Oglejte si naše najnovejše projekte.

Procesi izdelave spletne strani

Raziskava

UX / UI

Razvoj spletne strani

Copywriting

SEO optimizacija

Marketing

Naša metoda izvedbe vprašalnika o sporočanju vaše ponudbe je ključni korak pri razumevanju vašega podjetja in ciljev ter identifikaciji ključnih informacij, ki jih želimo izpostaviti na spletu. Z natančnim in premišljenim vprašalnikom pridobimo temeljne podatke o vaši ponudbi, ki nam omogočajo ustvarjanje učinkovitejših kampanj in strategij.

Vprašalnik je skrbno zasnovan, da pridobimo vpogled v bistvo vašega podjetja, ciljno občinstvo, edinstvene prodajne točke ter želene rezultate in cilje. Postavljamo specifična vprašanja, ki nam pomagajo razumeti vašo ponudbo in izpostaviti ključne koristi, ki jih prinašate strankam.

Z zbranimi podatki iz vprašalnika lahko oblikujemo jasno, prepričljivo in prilagojeno sporočilo, ki bo učinkovito nagovarjalo vaše ciljno občinstvo. S tem spodbudimo konverzije in dosežemo želene rezultate na spletu.

Raziskava konkurence nam omogoča identifikacijo ključnih prednosti in slabosti konkurenčnih podjetij, kar nam omogoča strategično pozicioniranje našega podjetja na trgu. S tem si prizadevamo za inovativno predstavitev naše rešitve, tako da izstopamo od konkurence ter ustvarjamo unikatno prepoznavnost pri potencialnih kupcih, s ciljem, da nas ne vidijo zgolj kot še eno podobno podjetje, temveč kot edinstvenega ponudnika na trgu.

Raziskava ključnih besed nam omogoča boljše razumevanje iskalnih navad in potreb naših ciljnih kupcev na spletu. Z njimi odkrijemo, kaj točno iščejo, kakšne potrebe, želje in izzive imajo. Na podlagi teh ključnih besed lahko ustvarimo strategijo in optimiziramo vašo spletno stran, da se bolje uvršča v iskalnih rezultatih na Google-u. S tem, ko se prikazujemo v Google-u, pridobimo več obiskovalcev, povečamo možnosti za izvedbo konverzij in dosežemo večji uspeh na spletu.

Pri izdelavi sitemap-a se upošteva hierarhična struktura spletnega mesta, ki temelji na pomembnosti in povezanosti posameznih segmentov strani.

Sitemap je tako pomemben del strategije SEO (optimizacija spletnih strani za iskalnike), saj omogoča boljše indeksiranje spletnega mesta, lažjo navigacijo za uporabnike in izboljšuje splošno uporabniško izkušnjo na spletnem mestu.

V našem podjetju ustvarjamo marketinško strategijo na podlagi celovite raziskave, ki smo jo izvedli. S tem pridobljenimi podatki upoštevamo vaše želje in vam nudimo strokovno svetovanje glede sporočanja vaše ponudbe ter določitve smiselnosti SEO optimizacije ali pa potrebe po izbiri drugačne strategije.

Pri oblikovanju marketinške strategije upoštevamo vaš edinstven produkt in preučimo, kako ga najbolje predstaviti ciljni publiki. V nekaterih primerih se lahko ugotovi, da SEO optimizacija ni najbolj primerna, saj je vaš produkt popolnoma unikaten. V tem primeru se osredotočimo na druge strategije, ki bodo izpostavile vaš produkt ciljni publiki na ustrezen način.

Poleg SEO optimizacije upoštevamo tudi različne strategije oglaševanja, pri čemer preučimo, katere komunikacijske kanale bomo uporabili za izvedbo projekta. Naš cilj je doseči najboljše rezultate in zagotoviti učinkovito komunikacijo ter privabljanje potencialnih strank.

Na podlagi našega strokovnega znanja in izkušenj vam nudimo celovito podporo pri oblikovanju marketinške strategije, ki bo prilagojena vašim potrebam in ciljem. S tem se zagotavlja uspešna promocija vaše ponudbe in doseganje želenih rezultatov na trgu.

Na podlagi pridobljenih podatkov iz raziskave smo oblikovali idejo, ki bo predstavljala vaše sporočilo na spletu. Ta ideja nam je omogočila, da smo strukturirali vsebino na spletni strani na določen način. Tukaj vam bomo podali ideje in obrazložili, zakaj bi izbrali tovrstno strukturo.

Wireframe je vizualna predstavitev zasnove spletne strani ali aplikacije, ki prikazuje osnovno strukturo in postavitev vsebine. Idejna skica vključuje razporeditev elementov, navigacijo, vsebinske bloke in druge ključne komponente. Namen wireframa je načrtovanje informacijske arhitekture in uporabniške izkušnje, saj služi kot temelj za nadaljnji razvoj in oblikovanje spletne strani.

Oblikovanje spletne strani je proces ustvarjanja in oblikovanja estetskega videza, uporabniške izkušnje ter funkcionalnosti spletnega mesta. Gre za celovit pristop, ki vključuje izbiro barvne palete, tipografije, grafike, postavitve elementov, navigacije in drugih oblikovalskih elementov, ki pomagajo ustvariti privlačno in intuitivno spletno izkušnjo za uporabnike. Cilj oblikovanja spletne strani je doseči usklajen vizualni izgled, ki je v skladu z vašo blagovno znamko,, hkrati pa zagotoviti enostavnost uporabe, dobro organizacijo vsebine ter učinkovito komunikacijo sporočila podjetja.

Najprej izberemo ustrezen strežnik, ki omogoča hitro in varno gostovanje vaše spletne strani. Nato namestimo domeno, ki je naslov, na katerem se bo prikazovala vaša spletna stran. Po namestitvi domene poskrbimo še za SSL certifikat, ki zagotavlja kriptiranje vaših podatkov na spletu. S tem ukrepom zaščitimo vaše podatke pred morebitnimi nepooblaščenimi prisluškovalci in zagotovimo varnost podatkov.

Osnovne nastavitve zajemajo pripravo spremenljivk, komponent in delovnega okolja, potrebnih licenc, ki nam omogočajo začetek dela.

V te ji fazi vam pripravimo polja po meri, ki se povezujejo s pomočjo backend-a in podatkovne baze. Ta polja vam omogočajo enostavno upravljanje z podatki, ki se prikazujejo na vaši spletni strani. Poleg tega, s pomočjo API klica, lahko uvozimo tudi obstoječe podatke, kar olajša prenos in integracijo že obstoječih podatkov na spletno stran.

HTML je osnovni jezik označevanja, ki omogoča postavitev strukture spletne strani. Z njim ustvarjamo in organiziramo elemente, kot so naslovi, odstavki, slike, tabele in povezave, ter tako oblikujemo strukturo in hierarhijo vsebine na strani.

CSS (Cascading Style Sheets) je jezik za oblikovanje spletnih strani. Z njim določamo slogovne lastnosti, kot so barve, velikosti pisav, postavitve elementov, okvirji in druge vizualne elemente. CSS nam omogoča prilagajanje izgleda spletne strani, tako da ji dodamo estetski videz in jo uskladimo z našimi oblikovalskimi smernicami.

JavaScript pa je programski jezik, ki se uporablja na strani klienta (v brskalniku) za interaktivnost in funkcionalnosti. Z njim lahko dodamo različne funkcionalnosti, kot so filtriranje podatkov, obrazci, modalna okna, animacije itd. JavaScript omogoča interakcijo uporabnika z vsebino na strani in ustvarja dinamičnost ter živahnost spletne strani.

Skupaj HTML, CSS in JavaScript omogočajo ustvarjanje privlačnih, dobro strukturiranih in funkcionalnih spletnih strani, ki lahko ustrezajo različnim potrebam in zahtevam uporabnikov.

Skrbimo za uporabo najboljših praks in izdelujemo strani v skladu s konceptom clean code. Poleg tega uporabljamo BEM (Block, Element, Modifier) poimenovanje, kar nam pomaga pri organizaciji in enostavnejšem razumevanju kode. S tem zagotavljamo enostavno vzdrževanje strani ter odlično optimizacijo hitrosti in metrik, ki jih iskalniki zahtevajo.

Izdelujemo odzivne spletne strani, ki optimizirajo količino kode in samodejno prilagajajo elemente glede na velikost zaslona. Z uporabo odzivnih enot se večina elementov samodejno prilagaja pri pomanjšanju ali povečanju ekrana.

Pri skrbi za optimalno delovanje spletne strani se posvetimo tudi pravilni prikazovanju slik na različnih zaslonih. Za dosego tega cilja uporabljamo atribut srcset, ki omogoča dinamično prilagajanje velikosti slik glede na zaslon, na katerem se stran prikazuje. S tem zagotovimo, da se slike pravilno prikažejo in ne obremenjujejo prenosa podatkov za uporabnika. Uporaba srcset atributa je ključna za zagotavljanje hitrosti in učinkovitosti spletne strani, še posebej na manjših napravah.

Cache je mehanizem, ki se uporablja za shranjevanje začasne kopije podatkov, ki se pogosto uporabljajo, s ciljem izboljšanja hitrosti in učinkovitosti delovanja sistema. Ko se podatki prvič zahtevajo, se shranijo v predpomnilnik, nato pa se pri naslednjih zahtevah uporabijo iz predpomnilnika namesto ponovnega pridobivanja iz izvorne lokacije.

Caching uporabljamo na spletnih strežnikih za shranjevanje statičnih vsebin, kot so slike, CSS datoteke, JavaScript datoteke in druge podatkovne vire, ki se redko spreminjajo. S tem se zmanjšujemo obremenitev strežnika in poveča hitrost dostopa do spletnih strani.

CDN (Content Delivery Network) je omrežje porazdeljenih strežnikov, ki se uporablja za izboljšanje hitrosti in učinkovitosti dostave vsebine na spletu. CDN deluje tako, da razmesti kopije vsebine (kot so slike, videoposnetki, datoteke CSS in JavaScript) na več lokacijah po svetu. Ko uporabnik zahteva dostop do določene vsebine, se ta servira iz najbližjega strežnika v omrežju CDN, kar omogoča hitrejši prenos in manjšo zakasnitev.

Celoten proces pisanja besedila temelji na prej opravljenih raziskavah in analizah, da lahko ustvarimo visoko kakovostno vsebino, prilagojeno vašim ciljnim kupcem. S pomočjo vseh raziskav razumemo potrebe, želje in vedenje ciljnih kupcev, kar omogoča, da izrazimo vašo ponudbo na najboljši način.

Izvajamo tudi raziskavo konkurenčnih vsebin na spletu, kar nam omogoča pridobiti novih idej za strukturo vsebine ter odkriti morebitne pomanjkljivosti konkurenčnih ponudb. Ta pregled tujih vsebin nam pomaga izboljšati vašo ponudbo in izstopati na trgu.

Pri pisanju besedila se osredotočamo na uporabo izbranih ključnih besed, hkrati pa preverjamo tudi relevantnost teme glede na obstoječe vsebine na spletu. Izvajamo temeljito raziskavo, ki nam omogoča ustvarjanje optimizirane in relevantne vsebine, ki jo iščejo ciljni kupci.

Pri on-site optimizaciji poskrbimo za vključevanje ključnih besed v besedilo in naslove, tako da se te besede pojavljajo na pomembnih mestih na spletni strani. Poleg tega poskrbimo, da URL naslov, meta naslov in meta opis vsebujejo relevantne ključne besede, kar pripomore k boljši prepoznavnosti s strani iskalnikov.

Pomembno je tudi, da slike na spletni strani vsebujejo ključne besede v alt opisih. To omogoča iskalnikom boljše razumevanje vsebine slik in izboljšuje optimizacijo za iskalne poizvedbe.

Poleg teh ključnih elementov on-site optimizacije je pomembno tudi upoštevati uporabniško izkušnjo (UX) in oblikovanje vmesnika (UI). Z dobro oblikovano in intuitivno spletno stranjo ter hitrimi časi nalaganja strani zagotavljamo odlično uporabniško izkušnjo, kar je pomembno tako za uporabnike kot tudi za iskalnike. S hitro in odzivno spletno stranjo zmanjšujemo možnost, da uporabniki zapustijo stran zaradi dolgih čakalnih časov, kar vpliva tudi na končno uvrstitev v iskalnikih.

Naš pristop k SEO optimizaciji vključuje tako tehnične vidike, kot tudi skrb za dobro uporabniško izkušnjo, kar nam omogoča doseči boljše rezultate v spletnih iskalnik

Pri off-site optimizaciji se osredotočamo na pridobivanje visokokakovostnih zunanjih povezav, ki usmerjajo našo spletno stran. Pridobivanje teh povezav ima pomembno vlogo pri izboljšanju avtoritete in zaupanja naše spletne strani v očeh iskalnikov, kot je Google. S tem se lahko izboljša tudi njeno rangiranje v iskalnih rezultatih.

Pri gradnji zunanjih povezav je ključno, da se osredotočimo na kakovost in ne samo na količino. Povezave z visoko oceno avtoritete in relevantne povezave, ki so povezane z našo storitvijo ali vsebino, imajo večji vpliv na izboljšanje avtoritete naše spletne strani. Pomembno je, da izbiramo povezave skrbno in se izogibamo povezavam slabše kakovosti, ki bi lahko negativno vplivale na ugled naše spletne strani.

Zunanje povezave, ki prinašajo avtoriteto in so v skladu z našo vsebino, lahko prispevajo k povečanju vidnosti, prometa in zaupanja naše spletne strani, kar pa ima pozitiven učinek na njeno optimizacijo za iskalnike.

Vključuje naslednje elemente:

  •  Pravilno indeksiranje povezav: Poskrbimo, da so vse strani na spletni strani pravilno indeksirane s strani iskalnikov, da se lahko uvrščajo in prikazujejo v iskalnih rezultatih.
  • Ustrezne preusmeritve: Če pride do sprememb v URL-ju ali premika strani, uporabimo ustrezne preusmeritve (npr. 301 preusmeritev) za preusmeritev obiskovalcev in iskalnikov na ustrezno novo lokacijo.
  • On-page optimizacija: Preverimo, ali smo izvedli vso potrebno on-page optimizacijo, kot je uporaba ključnih besed v naslovih, meta opisih, URL-jih in vsebini strani. Prav tako optimiziramo slike z uporabo primernih alt oznak in velikosti slik za boljšo učinkovitost nalaganja. 
  • Odlična uporabniška izkušnja: Poskrbimo za izboljšanje uporabniške izkušnje na spletni strani z optimizacijo hitrosti nalaganja, odstranjevanjem napak 404 (strani, ki jih ni mogoče najti) ter zagotavljanjem enostavnega navigacijskega sistema in intuitivnega oblikovanja.

Za sledenje in analizo dogodkov ter interakcije uporabnikov na vaši spletni strani uporabljamo orodje Google Analytics 4 (GA4). GA4 nam omogoča pridobivanje pomembnih podatkov o uspešnosti vaše spletne strani, rezultatih oglaševalskih kampanj ter drugih marketinških aktivnostih.

Z uporabo GA4 lahko pridobimo informacije o številu obiskov, obiskanih straneh, povprečnem času na strani, stopnji odbijanja in drugih metrikah, ki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki interaktirajo z vašo spletno stranjo.

Na podlagi analize podatkov, ki jih pridobimo s pomočjo GA4, lahko svetujemo glede nadaljnjih korakov in izvedbe marketinških kampanj. Izdelamo vam tudi poročila in rezultate analiz, ki jih delimo z vami, da imate vpogled v relevantne podatke.

Google Analytics 4 je močno orodje za analizo in merjenje učinkovitosti spletne strani ter omogoča prilagodljivost in prilagojene poročevalske možnosti za boljše razumevanje vašega občinstva in rezultatov vaših marketinških naporov.

Google Search Console je brezplačen pripomoček, ki ga ponuja Google in omogoča nam omogoča sledenje in izvajanje analize uspešnosti spletnih strani v iskalniku Google. S pomočjo Search Console lahko pridobimo pomembne informacije o prisotnosti vaše spletne strani v iskalnih rezultatih, odkrivanje morebitnih napak, ki vplivajo na indeksiranje, vidnost strani, vpogled ključnih statističnih podatkov, kot so število klikov, povprečna uvrstitev in še več.

Google oglaševanje je plačljivo orodje, ki omogoča, da vašo spletno stran izpostavimo na vrhu rezultatov iskalnika Google. Ponuja številne možnosti in funkcije za ciljanje potencialnih strank ter doseganje maksimalnih konverzij. Ključni vidik uspešnih kampanj Google oglaševanja je ustvarjanje privlačnih naslovov, ki takoj pritegnejo pozornost iskalcev.

Za dosego optimalnih rezultatov je pomembno izvesti temeljito A/B testiranje, da ugotovimo, kateri oglasi so najbolj relevantni in privlačni za vaše ciljne kupce. S testiranjem različnih variant naslovov, besedil in slik lahko izpopolnimo svoje sporočilo ter identificiramo strategije, ki prinašajo najvišjo stopnjo klikov in konverzij.

Povezovanje Google oglaševanja z Google Analytics 4 (GA4) je še en ključni vidik celovite oglaševalske strategije. GA4 nam omogoča sledenje in analiziranje učinkovitosti oglasov, pridobivanje vpogledov v uporabniško vedenje ter merjenje učinkovitosti marketinških kampanj. Z nenehnim analiziranjem podatkov, kot so konverzije, stopnje odskokov in drugih relevantnih metrik, lahko izpopolnjujemo strategije in dosežemo vrhunske rezultate.

Verjamemo, da lahko s svojo spletno stranjo dosežete neverjetne rezultate. Z našo ekipo vam bomo pomagali ustvariti in izpeljati uspešno kampanjo, ki bo pritegnila prave obiskovalce in povečala vaše konverzije. Skupaj bomo ustvarili popoln digitalni vtis, ki bo vašo spletno stran ponesel na višjo raven.

Facebook in Instagram oglaševanje sta izjemno uspešni strategiji za predstavitev vaše blagovne znamke. S temi platformami lahko dosežemo veliko število uporabnikov in ustvarimo močno prisotnost na spletu.

Ena ključnih prednosti Facebook oglaševanja je orodje, imenovano Facebook pixel. Ta nam omogoča natančno merjenje podatkov na spletu in sledenje pomembnim konverzijam. S pomočjo pixela lahko ugotovimo, kako je stranka prišla do nakupa ali druge pomembne konverzije. To nam omogoča, da optimiziramo naše oglaševalske kampanje in dosežemo boljše rezultate.

Poleg natančnega merjenja podatkov nam Facebook in Instagram omogočata tudi ciljanje zelo specifične publike. Z uporabo demografskih, interesnih in vedenjskih parametrov lahko dosežemo ljudi, ki so najbolj zainteresirani za vaše izdelke ali storitve. To nam omogoča, da naše oglase prikažemo tistim, ki so najbolj primerni za našo blagovno znamko, kar povečuje možnosti za konverzije.

Pomembno je tudi omeniti, da Facebook in Instagram imata ogromno uporabnikov. S temi platformami lahko dosežete veliko število ljudi. To vam omogoča širši doseg in večjo prepoznavnost blagovne znamke.

Z našo ekipo vam lahko pomagamo izkoristiti vse prednosti teh platform. Skupaj bomo ustvarili učinkovito oglaševalsko strategijo, ki bo pritegnila pozornost ciljne publike, povečala vašo prepoznavnost in prinesla odlične rezultate.

Po končani izdelavi spletne strani je ključno redno osveževanje in dodajanje novega besedila. Google redno spremlja aktivnost spletnih strani in njihovo ažurnost. Če vaša stran ni aktivna, se lahko sčasoma uvršča nižje v rezultatih iskanja. Zato je izredno pomembno, da redno posodabljate vsebino na vaši spletni strani.

Poleg tega je pisanje novih besedil izjemno pomembno, saj vam omogoča ciljanje širše publike na spletu ter povečanje prepoznavnosti vašega podjetja. S svežimi in relevantnimi vsebinami lahko dosežete večje število uporabnikov ter pritegnete večjo pozornost. Tako lahko vzpostavite boljše povezave z obiskovalci in gradite zaupanje v vaše podjetje.

Ste videli dovolj?

Ste pripravljeni svoje sanje spremeniti v resničnost?

Začnimo zdaj

Morda vas prepričajo mnenja naših zvestih strank.

Ponosni smo, da nam zaupa že več kot 100 uspešnih podjetij.

Miha Koveš

Direktor

Skupina MK2009 d.o.o.

Sodelovanje s Kobal Production d.o.o. se kaže v ažurnosti, profesionalizmu in zadovoljitvi potreb naročnika. Graditi ter ustvarjati z mlado in perspektivno ekipo je dodana vrednost na trgu. Lahko povemo, da so naše zahteve in pričakovanja več kot izpolnili. Definitivno pripročamo in se veselimo prihodnjega sodelovanja.

Nadja Kristan

Direktorica

Mediline d.o.o.

Nadija Kristan

Kobal Production d.o.o. sestavljajo mladi, ambiciozni strokovnjaki, za katere lahko rečemo, da vsak odlično obvladuje svoje področje, pa naj bo to sam design, ali zasnova, oblikovanje in konfiguracija spletne strani. So zanesljivi, profesionalni, odzivni in strokovni, skratka ekipa, s katero je prijetno sodelovati.

Katja Klemenčič

Vodja marketinga

Elpro Križnič d.o.o.

Katja Klemenčič

Bili so izjemno odzivni, proaktivni in polni dobrih idej. Tudi sama operativna izvedba je nato potekala gladko, hitro, brez kakršnih koli težav. S takšnimi ekipami je užitek sodelovati. Vsekakor jih toplo priporočamo in tudi sami z njimi še naprej sodelujemo v sklopu promocije našega videa in povezanih zadev.