Začnimo zdaj

Ker vsak kader šteje*

*Tako kot vaš prihodek

Oglej si video in prejmi
brezplačen e-book s ponudbo.

Kdo nam zaupa?
Pop-tv-logotip
Pop-tv-logotip

Vaša nova stranka bo rekla le "waw".

Ljudje smo kot majhni otroci v trgovini s sladkarijami. Nismo navdušeni, ko beremo dolge prezentacije. Raje vidimo dinamičnost, estetiko, dobre zgodbe in lepe barve. Naši možgani neprestano iščejo tisti »waw« trenutek. Ste prepričani, da je vaša predstavitev podjetja optimalna za vaše kupce?

14 - krat ZAKAJ?

1. Prepoznavnost blagovne znamke

Korporativni videoposnetki podjetjem omogočajo, da na vizualno privlačen način predstavijo identiteto svoje blagovne znamke, vrednote in poslanstvo. To lahko naredi trajen vtis in poveča prepoznavnost blagovne znamke.

2. Vizualno pripovedovanje

Z vizualnim pripovedovanjem zgodb je mogoče zapletene izdelke, storitve ali koncepte razložiti na razumljiv način, ki ga gledalci zlahka razumejo.

3. Pozornost gledalca

Gledalci se raje ukvarjajo z video vsebinami kot z besedilom. To privede do daljšega obiska spletnega mesta, več delitev in več interakcij, v kolikor je video prisoten tudi na spletni strani.

4. Zaupanje in verodostojnost

Korporativni videoposnetki pokažejo ljudi in procese, ki stojijo za blagovno znamko. Ta preglednost lahko poveča zaupanje med potencialnimi strankami in kupci.

5. Širši doseg

Korporativni videoposnetki se zlahka delijo na platformah družbenih medijev, kar lahko eksponentno poveča doseg vašega sporočila.

6. Vsestranskost

Korporativni video je uporaben za interna usposabljanja, predstavitev izdelkov in ocen stran do posodobitev novic v podjetju in poudarkov dogodkov. Lahko se uporabljajo na sejmih, na spletu, na predavanjih, spletnih sestankih ...

7. Čustvena povezanost

Korporativni videoposnetek vzbudi čustva. S prepričljivo pripovedjo in vizualnimi podobami se lahko podjetja povežejo z občinstvom na globlji čustveni ravni.

8. Višnja stopnja zadrževanja

Gledalci ohranijo do 95 % sporočila, ki si ga ogledajo v korporativnem videoposnetku, v primerjavi z 10 %, ko ga preberejo v besedilni obliki.

9. Spodbujanje konverzije

Glede na različne študije lahko vključitev videoposnetkov na pristajalne strani poveča stopnjo konverzije za 80 % ali več.

10. Stroškovna učinkovitost

Čeprav so z izdelavo visokokakovostnega videoposnetka za podjetja morda povezani začetni stroški, dolgoročne koristi v smislu dosega, vključenosti in konverzije vsekakor odtehtajo začetno naložbo.

11. Kulturna podjetja

Korporativni videoposnetki podjetij se uporabljajo tudi za poudarjanje kulture podjetja, zato so učinkovito orodje za zaposlovanje, s katerim lahko pritegnemo najboljše talente.

12. Mobilnim napravam prijazno

Korporativni videoposnetki so mobilnim napravam prijazen način za doseganje občinstva na poti: Ker se uporaba mobilnih naprav še naprej povečuje, so videoposnetki mobilnim napravam prijazen način za doseganje občinstva.

13. Konkurenčna prednost

Zaradi vse večje spletne konkurence podjetja, ki učinkovito uporabljajo korporativne video vsebine, pogosto izstopajo in imajo konkurenčno prednost.

14. Merljivi rezultati

V nasprotju z nekaterimi tradicionalnimi metodami trženja korporativni video omogoča analitiko. Podjetja lahko merijo oglede, delitve in kazalnike vključenosti ter tako ocenijo uspešnost svojih videoposnetkov in ustrezno prilagodijo svoje strategije.

Vpiši e-poštni naslov na dnu strani in prejmi brezplačen
e-book s ponudbo!

Vpiši e-poštni naslov na dnu strani in prejmi brezplačen
e-book s ponudbo!

Vpiši e-poštni naslov na dnu strani in prejmi brezplačen
e-book s ponudbo!

Za prejem brezplačnega dokumenta in ponudbe si morate ogledati celoten video.

Miha Koveš

Direktor

Skupina MK2009 d.o.o.

Sodelovanje s Kobal Production d.o.o. se kaže v ažurnosti, profesionalizmu in zadovoljitvi potreb naročnika. Graditi ter ustvarjati z mlado in perspektivno ekipo je dodana vrednost na trgu. Lahko povemo, da so naše zahteve in pričakovanja več kot izpolnili. Definitivno pripročamo in se veselimo prihodnjega sodelovanja.

Nadja Kristan

Direktorica

Mediline d.o.o.

Nadija Kristan

Kobal Production d.o.o. sestavljajo mladi, ambiciozni strokovnjaki, za katere lahko rečemo, da vsak odlično obvladuje svoje področje, pa naj bo to sam design, ali zasnova, oblikovanje in konfiguracija spletne strani. So zanesljivi, profesionalni, odzivni in strokovni, skratka ekipa, s katero je prijetno sodelovati.

Katja Klemenčič

Vodja marketinga

Elpro Križnič d.o.o.

Katja Klemenčič

Bili so izjemno odzivni, proaktivni in polni dobrih idej. Tudi sama operativna izvedba je nato potekala gladko, hitro, brez kakršnih koli težav. S takšnimi ekipami je užitek sodelovati. Vsekakor jih toplo priporočamo in tudi sami z njimi še naprej sodelujemo v sklopu promocije našega videa in povezanih zadev.